dissabte, 9 de maig del 2009

Paracas i les Illes Ballestas

Lleons Marins a les roques de les Illes Ballestes.

Això ja es va acabant. Ahir vam estar a Paracas i a les Illes Ballestas. Paracas és un poblet molt senzill al costat del mar i te el gran atractiu turístic del Parc Nacional de Paracas i les Illes Ballestas. També es pot veure a la muntanya el famós "Candelabro" diuen que fet segurament pels corsaris al segle XVII.
Ens va agradar molt la visita a les illes que vam fer en una embarcació ràpida que anava saltant sobre l'aigua. Allà vam veure lleons marins, pingüins i tota mena d'aus. Fins i tot l'illa estava blanca de les cagarades dels ocells. 
A la tarda vam agafar el bus de tornada a Lima...

Como dice Marçal, se acaba el duro, pero disfrutamos hasta el final. El paseo en lancha rápida fue una pasada, parecia que se iba a romper de un momento a otro de los botes que pegaba, encima el capitan iba diciendo "no se saquen los chalecos que es para encontrar más fácil los cuerpos" ja,ja, ja... iban unos coreanos que se lo estaban pasando pipa con las cámaras, en fin muy divertido, parece increible que en una reserva tan importante podamos ir con tanta libertad, casi podiamos tocar las rocas. El espectáculo de tanta especie incluidos pingüinos era increible, en fin todo muy guay!!, al regresar comimos ceviche al lado de la playa, que se estaba de fábula.

La platja de Paracas des de l'hotel.


Pelícans al port de Paracas abans d'anar a les Illes Ballestes.

A la barca que ens portava a les Illes.

El Candelabro al fons. 


A tota màquina rumb a les illes.

Les Illes Ballestes, un paradís d'ocells i altres bestioles.

Pingüins a l'agüait.

Gairebé no hi ha lloc ni per deixar la tovallola.


Foten-nos un Pisco-Sour a un xiringuito de Paracas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada