dilluns, 11 de maig del 2009

De Lima cap a casa


La Catedral de Lima a la Plaza de Armas.


A Lima no hi vam estar massa temps. De fet una mica el primer dia i l'últim matí abans d'agafar l'avió de tornada. 12 hores fins Amsterdam i un parell més fins Barcelona.

Ara ja som a casa, han estat 20 dies fora de casa. Ens ho hem passat molt bé, hem fet de tot: anar en avió, caminar, en bus, en barco, en una balsa de totora, en embarcació ràpida, en avioneta, en moto-taxi, en furgoneta, en tren... ja veieu han donat per molt. 
Ens ha agradat fer aquest blog, i també ens ha donat molta feina, però ens ho hem passat molt bé compartint amb vosaltres el viatge.
Per a mi, molts ho sabeu, ha estat un viatge especial, sobretot la primera setmana culminant amb l'arribada al Machu Picchu. I m'alegro molt haver-lo fet ara i que els meus pares ho hagin pogut veure.
Fins el proper viatge, ja us l'anunciarem amb bombo i platert! I és clar, tornarem a fer un blog!... Ah, i vosaltres quan volteu per aquest món féu-ne també un. Ens agradarà també compartir el vostre viatge.

En todos los viajes hay estaciones, paradas y apeaderos, hay viajes de ida, viajes de vuelta, viajes de ida y vuelta, tener con quien compartirlos es lo mejor.
 Este viaje ha estado lleno de mucha energia, todos nos habéis ayudado a que sea genial, os hemos sentido cerca aún estando a más de 10.000 km. 
Gracias y hasta el próximo.


Els balcons de l'època colonial estan pel tot el centre històric de Lima.


Una moderna plaça limenya. Fins i tot semblo un "pastillero"!.

Aquest és el Comitè d'acomiadament que va sortir per  les nostres últimes hores a Lima. Tot un detall!.

Al Palau Presidencial vam veure una exposició dels tresors trobats a la tomba del Senyor de Sipán. Or i plata per un tubo.

El Pacífic des del barri de Miraflores.


A punt de facturar les maletes.


Adéu Perú... fins sempre.

5 comentaris:

  1. Fantàstic viatge.
    Benvinguts a casa!!
    Balbina

    ResponElimina
  2. Benvinguts a casa, ara no podrem seguir les vostres petjades i ho trobarem a faltar. Tot meravellós.

    Pilar Serentill

    ResponElimina
  3. ehhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! que os pensabais que os ibais a marxar de Peru si una despedida?
    sinceramente pedimos majorets peo estaban en decadencia, pedimos cher leiders pero estaban en casa e gassol y cia, asi que fue lo más parecido a lo que buscabamos. Fue por vosotros muchachos, una vez mas deciros que os queremos tanto...jejeje

    ResponElimina
  4. Bueno... ahora ya en casa, que bien y cuanto me alegro!, me lo he pasado pipa, y ni que decir tiene q lo primero que hacia, cómo muchos, (antes de ponerme a currar), era ver por donde estabais,que haciais y si todo estaba, saliendo cómo esperabais, desde aquí, hemos controlado que así fuese,.
    Marçal. estoy muy emocionada por ti, que hayas realizado este viaje,(las personas que te conocemos desde que ibas con pantalón corto, sabemos lo importante que ha sido,) ha hecho que culmines uno de los muchas experiencias que eperabas que te sucediesen, y la verdad no podías haber elegido mejor compañía.
    Bueno me da penita, la verdad, así que os empezais a montar algo rapidito o lo tendré que hacer yo.
    Intentando ponerme seria, que no es fácil, daros las gracias por muxas cosas, por ser cómo sois(no quiero caer en sensiblerias), por querernos tanto y compartir vuestras vidas con nosotros, y porque es tan facil sentiros cerca aunque esteis a miles de Kms. ( clar que en esto el internese tiene mucho que ver).
    que os quiero a vosotros y a todo lo que representais... ( de momento). gracias

    ResponElimina
  5. Hem gaudit molt, els vostres comentaris sempre ens han fet sentir prop de vosaltres.
    Fins la propera!

    ResponElimina