dimarts, 21 d’abril del 2009

Fotem el camp!


Hola amics i amigues. Avui lloguem un cotxe i fotem el camp cap a l'aeroport ben bé de matinada. L'avió surt demà al matí a les 6 cap a Amsterdam. Aquest es un avió after hours!. Després en "pillarem" un altre que ens portará al Perú.
Els nostres fills estan tan tristos perquè marxem que crec que avui mateix ja han convidat gent a casa perquè els acompanyin. M'ha semblat veure un munt de CDs nous i la nevera plena de birres!. Quan tornem, esperem trobar la casa al mateix lloc.

Au, fins el proper post!

La nostra amiga i il·lustradora Elena Ospina ens ha fet les dues caricatures del dibuix en uns tovallons de paper en una cafeteria de Granada. Gràcies Elena!

2 comentaris:

  1. la caricatura esta perfecta.la verdad Marçalet que ta clavao. y Joana, mi querida hermanita!!!!! aun estas a tiempo de reconsiderar la idea de acogerme en ese coche de alquiler que os llevara al aeropuerto y en un rinconcito del aviónq os dejara en Amsterdan... si luego quereis me pdeis soltar alli y ya me recogereis a la vuelta, eso si... seguire igualmente vuestro blog. os quiero un beso

    ResponElimina
  2. Bueno pareja, espero que disfruteis de vuestro viaje, seguire vuestra aventura desde el blog. Un abrazo a los dos y gracias por la Rosa, ¡FELIZ SAN JORDI!

    ResponElimina